Egyéb kategória

Zaklatják a buszra várókat Gyöngyösön a buszpályaudvaron

Nagy felháborodást okozott egy poszt a közösségi oldalon, amelyben egy anyuka írta le, hogyan zsarolják és követelnek pénzt napi szinten gyermekétől a gyöngyösi autóbusz-állomáson – írja a gyongyostv.hu

Mint az az asszony leírta, szemtanúja is volt, ahogy egy másik fiatalkorútól kért pénzt a fiatalember, sőt ma stábunk is személyesen látott ilyen esetet. A város felveszi a kapcsolatot a Volánnal és a rendőrséggel is, hogy megerősített szolgálatot lássanak el a hasonló esetek megelőzése érdekében.

– Én Hatvanból jöttem, nem igazán érzem annyira, Hatvanban sokkal nyugisabb a helyzet, mint itt. – Tapasztalt már itt atrocitást? – Volt már olyan igen, hogy leszólított az egyik fiatal, és úgy kellett odébb lépnem. – mondta egy várakozó hölgy.

Több mint kétezren osztottak meg a közösségi oldalon egy tegnapi posztot, amelyben egy anyuka mesélte el, mi történt a 16 éves fiával a buszmegállóban. A posztban azt írja: egy férfi rendszeresen pénzt követelt gyermekétől, és volt, hogy a zsebéből vette ki a tárcáját. Megfenyegette, hogy ha másnap nem ad neki pénzt, baj lesz. Az eset tehát nem ritka, így a városvezetés lépéseket tesz az ügyben.

Ezen kívül a rendőrséggel is felveszik a kapcsolatot, és bíznak abban, hogy az együttműködésnek köszönhetően nagyobb biztonságban lehetnek az utasok.


Érdekel minket a Te véleményed is!