Eger, Közélet, Rendőrségi hírek

Gázfegyverrel fenyegetőzött Dobrev Klára road-showján

Fotó: DK (Demokratikus Koallíció)

Többek között egy felsőtárkányi férfit is elszámoltat az egri rendőrség,

„Az egri Széchenyi István utcában egy bejelentett rendezvényen megjelent három férfi és szóváltásba keveredtek a rendezvény résztvevőivel. A jelenlegi adatok alapján a kialakult vita közben az egyik férfi elővette az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét, azt azonban nem használta. A rendőrök a helyszínen elfogták a 25 éves felsőtárkányi férfit és két egri társát. Mindhárom férfit előállították az Egri Rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban van.” . közölte a rendőrség.

Dobrev Klára miniszterelnök-jelölt egri programja alatt egy egy úgy nevezett ellentüntető gázpisztolyával fenyegetett meg egy embert. A A helyszínen készült videókon már azt látni, hogy a rendőrök igazoltatják és motozzák. A férfi a rendőröknek azt állította, hogy megtámadták, bár sérülései nincsenek, ő pedig csak önvédelemből vette elő a fegyverét.

Az állítólag megtámadott őt megtámadták, mire védekezésül elővette engedéllyel tartott gázfegyverét majd a “támadóra” fogta. Aztán el is tette, annak használatára nem került sor.


Érdekel minket a Te véleményed is!